top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení






Soutěž Památka Plzeňského kraje 2018 Tisk Email
Z Rokycan i odjinud - Památky
Pondělí, 19 Listopad 2018 19:05

V letošním roce opět pořádá Krajský úřad Plzeňského kraje soutěž Památka Plzeňského kraje. V této soutěži se představují zdařilé obnovy památek na území kraje.

Za okres Rokycany je v kategorii Stavby přihlášen roubený mlýn Ostrovec č.p. 12 a v kategorii Drobná architektura a sochy kaple se souborem zastavení Křížové cesty v Rokycanech. Hlasování probíhá do 26. 11. 2018 na webu http://soutezpamatka.plzensky-kraj.cz/.

Mlyn-v-Ostrovci m  Kaple-na-Kalvarii m

V každé kategorii můžete vybrat pouze jednu památku a z jednoho mailu lze hlasovat jen jednou (můžete tedy zároveň hlasovat pro mlýn v Ostrovci a kapli v Rokycanech). Hlasuje se tak, že u Vámi vybrané památky stisknete tlačítko hlasovat a potom dole pod obrázky vyplníte svůj mail a stisknete tlačítko Odeslat anketu. Poté Vám přijde mail, kde je třeba hlasování ještě potvrdit.

Budeme rádi, pokud tyto dvě památky okresu Rokycany podpoříte svým hlasem i Vy a případně informaci o této soutěži předáte dále.

 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 5 z 12

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.