top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Stránky o Brdech
Počet zobrazených 
    Link   Vojenský újezd Brdy
Oficiální internetové stránky - Obec Brdy - Újezdní úřad vojenského újezdu Brdy.

    Link   Brdy - stránky milovníků brdských hvozdů
Brdské stránky, na které vede odkaz, spatřily světlo světa již v únoru roku 2000, pod doménou brdy.unas.cz. Svého času byly jakýmsi průkopnickým projektem, neboť představovaly jedinou univerzální prezentaci brdského kraje na webu.

    Link   Brdy, Křivoklátsko a Český kras
Těžištěm zájmu webu jsou Brdy, Hřebeny jako vzpomínka na skautská putování, vojenské Brdy jako další etapa vandrování. Křivoklátsko a Český Kras pak víc z přírodovědného zájmu.

    Link   Vojenské Brdy
Stránky o Vojenských, nebo chcete-li Centrálních či středních Brdech. Najdete zde informace o historii vojenského prostoru, který je v této oblasti od sklonku dvacátých let minulého století a především o zajímavých stavbách, které zde zanechaly všechny armády, tento prostor využívající.

    Link   Brdská stopa
Brdská stopa vás bude informovat o stavu sněhu a o počasí v Brdech, bude vás provázet po hvozdech brdských lyžařskými a bikerskými trasami. V interaktivních mapách jsou pro vás připraveny zásadní informace, které doplňují fundované popisy jednotlivých tras včetně fotografií!

    Link   Brding.cz – web o věčné touze
Jsme parta lidí, kteří mají rádi přírodu a kteří mají především rádi Brdy. Převážnou část našeho volného času trávíme touláním se po tomhle krásném kousku naší krajiny, ať už pešky, na kole nebo v zimě z běžkama či sněžnicema. Využít každou volnou chvilku a ponořit se do nádherné a zatím ještě poměrně zachovalé přírody, prodírat se houštinami podél potoků, objevovat zastrčená místa, spát ve srubu, v seníku, v nějaké ruině po vojácích nebo jen tak pod stromem, je naší touhou, touhou která nikdy neutichá.


bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.