top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Informační tabule v Borku Tisk Email
Aktuality - Z Rokycanska
Pondělí, 26 Říjen 2020 18:12

IMG 20201022 154954 m  IMG 20201022 155118 m

Slavnostní odhalení informační turistické tabule v Borku pod hrází rybníka jsme měli přichystané na pondělí 28. září společně s představením nové knihy. Události spojené s koronavirovou pandemií a zákaz kulturních a spolkových akcí nad omezený počet osob nám však udělaly čáru přes rozpočet. Knihu jsme představili alespoň on-line a její prodej jsme úspěšně zahájili.

Hotová tabule ale zůstala stát u nás doma, až jsme se po několika týdnech rozhodli využít jednoho z posledních teplých a slunečných podzimních dnů, tabuli zveřejnit a na stojan konečně upevnit. Když už není možné pořádat žádné kulturní a vzdělávací akce, doporučujeme všem alespoň zdravotní procházky podzimní přírodou. Při jedné takové procházce kolem Boreckého rybníka si můžete na nové tabuli počíst o zajímavých místech kolem vás. Součástí informací je QR kód, který vede na stránku věnovanou Borku v naší Rokypedii.

 

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.