top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Adventní kalendář splněných přání 2021 Tisk Email
Aktuality - Zprávy od patriotů
Čtvrtek, 02 Září 2021 13:51

vlpv 2021m

Náš spolek opět sponzorsky podporuje vydání požehnaného čokoládového adventního Kalendáře splněných přání „Veselé, láskou prosněžené Vánoce 2021“ na podporu vážně nemocných dětí, který připravuje Nadační fond Dobří lidé Česka. V příloze zprávy najdete ilustraci určenou pro letošní titulní stranu. Tvůrci kalendáře jsou Tomáš Bursa, onkologický pacient z Plzně, a Jana Audesová, výtvarnice a malířka z Rokycan. Kalendářem bude obdarováno více než 650 dětí z 11 onkologických klinik po celé České republice.

Letos Vás oslovujeme dříve než v jiných letech, protože kvůli pandemickým opatřením musí být výroba v čokoládovně objednaná již v první polovině září. Naším prostřednictvím si můžete kalendář zakoupit. Cena 1 kusu je stanovena na 140 Kč a je to vlastně cena dvou kalendářů. Tím, že si jeden koupíte, zaplatíte i druhý. Těmito kalendáři budou obdarovány nemocné děti z Rokycanska.

Máte-li zájem podpořit akci nákupem adventního kalendáře, pište nám své objednávky odpovědí na e-mailovou adresu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nejpozději do čtvrtka 9. září. Jakmile budou kalendáře k dispozici, budeme vás informovat, kde si je můžete v Rokycanech vyzvednout.

 

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.