top
logo

Objednat zasílání novinek

Přihlášení




Adventní kalendář splněných přání 2022 Tisk Email
Aktuality - Zprávy od patriotů
Pondělí, 12 Září 2022 10:17

KALENDAR 2022-m

Také letos nabízíme ke sponzorskému zakoupení čokoládový adventní Kalendář splněných přání 2022. Kalendář stojí 150 Kč a je to cena 2 kusů - jeden dostanete a druhými budou obdarovány nemocné děti z Rokycanska. Pište své objednávky na e-mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nejpozději do neděle 16. října. Až kalendáře dostaneme, domluvíme se na předání.

Náš spolek opět sponzorsky podporuje vydání požehnaného čokoládového adventního Kalendáře splněných přání „Veselé, láskou prosněžené Vánoce 2022“ na podporu vážně nemocných dětí, který připravuje Nadační fond Dobří lidé Česka. V příloze zprávy najdete ilustraci určenou pro letošní titulní stranu. Tvůrci kalendáře jsou Tomáš Bursa, onkologický pacient z Plzně, a Jana Audesová, výtvarnice a malířka z Rokycan. Kalendářem bude obdarováno více než 650 dětí z 11 onkologických klinik po celé České republice. Letošním tématem kalendáře je Láska.

 

bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: multi-colour template shared hosting Valid XHTML and CSS.

© 2010–2017 ROKYCANŠTÍ PATRIOTI
Veškeré materiály zveřejněné na tomto webu podléhají autorskému zákonu. V případě jejich převzetí je nutno uvést zdroj Rokycanští patrioti.